притисни ентер »

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан
Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите, се наоѓа на

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Најмалку 10 лица загинаа кога во северниот дел на Авганистан, поради обилните дождови се сруши брана, соопштија денеска официјалните лица. Портпаролот на авганистанското министерство за хуманитарна помош, Омар Мохамеди изјави дека околу 300 куќи целосно се уништени во долината Панџшир, која е популарна меѓу туристите и се наоѓа на 140 километри северно

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите, се наоѓа на

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Најмалку 10 лица загинаа кога во северниот дел на Авганистан, поради обилните дождови се сруши брана, соопштија денеска официјалните лица. Портпаролот на авганистанското министерство за хуманитарна помош, Омар Мохамеди изјави дека околу 300 куќи целосно се уништени во долината Панџшир, која е популарна меѓу туристите и се наоѓа на 140 километри северно

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Се сруши брана во Авганистан, најмалку 10 мртви

Најмалку 10 лица загинаа кога во северниот дел на Авганистан, поради обилните дождови се сруши брана, соопштија денеска официјалните лица. Портпаролот на авганистанското министерство за хуманитарна помош, Омар Мохамеди изјави дека околу 300 куќи целосно се уништени во долината Панџшир, која е популарна меѓу туристите и се наоѓа на 140 километри северно

Најмалку 10 загинати откако се урна брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати откако се урна брана во Авганистан

фото илустрација Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите,

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите, се наоѓа на

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во

Се урна брана во Авганистан, десетина загинати

Се урна брана во Авганистан, десетина загинати

На северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана при што најмалку 10 лица загинаа соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите, се наоѓа на

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 загинати при уривање на брана во Авганистан

Најмалку 10 лица загинаа кога на северот на Авганистан, поради обилните врнежи, се урна оштетена брана, соопштија денеска официјални лица. Портпаролот на авганистанското Министерство за хуманитарна помош Омар Мохамеди изјави дека надојдената вода целосно уништила околу 300 куќи во долината Пандшир. Таа долина, популарна меѓу туристите, се наоѓа на