притисни ентер »

Браво за македонското девојче: Илина Соколовска освои три сребрени медали на натпреварите по гимнастика во Бундес лигата

Браво за македонското девојче: Илина Соколовска освои три сребрени медали на натпреварите по гимнастика во Бундес лигата

Убави вести пристигнуваат од Германија! Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата! Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Последните три натпревари од Бундес

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата К. А. Пред 3 минути Фото: Промо Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина Соколовска и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Добиј ги најважните вести, бесплатно

Гимнастичарката Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Гимнастичарката Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата! Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Последните три натпревари од Бундес се одржаа во Дизелдорф, Берлин, а финалето

Три сребра во Бундес – Илина Соколовска со македонски пасош ја освои Германија

Три сребра во Бундес – Илина Соколовска со македонски пасош ја освои Германија

Убави вести пристигнуваат од Германија! Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата! Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Последните три натпревари од Бундес

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата! Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Последните три натпревари од Бундес се одржаа во Дизелдорф, Берлин, а финалето

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата

Нашата гимнастичарка Илина Соколовска освои три сребра во натпреварите во Бундес лигата! Овие три медали ќе ја красат витрината и на Илина и на нејзиниот клуб со останатите злата, сребра и бронзи што таа ги освои колку што се занимава со ритмичка гимнастика дома и во странство. Последните три натпревари од Бундес се одржаа во Дизелдорф, Берлин, а финалето