притисни ентер »

Трпески: СДСМ прави политичка хајка против мене
Трпески: СДСМ прави политичка хајка против мене

Трпески: СДСМ прави политичка хајка против мене

Најодговорно потврдувам дека ниту сум изготвил, ниту сум потпишал ниту едно решение за унапредување на било кој државен службеник вработен во Агенцијата за катастар на недвижности, во перидот додека ја обавував функцијата директор на Агенцијата за катастар на недвижности. Ова денеска го изјави поранешниот директор на Агенцијата за катастар на недвижности

Трпески: Ова е политичка хајка, ниту сум изготвил ниту сум потпишал ниту едно Решение за унапредување

Трпески: Ова е политичка хајка, ниту сум изготвил ниту сум потпишал ниту едно Решение за унапредување

Поранешниот директор на Агенција за катастар, Славе Трпески, во целост ги деманитра наводите изнезени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против него и истите тие наводи со кои се алудира на некакво противправно дејство од негова страна ги оценува како неточни и невистинити. -Најодговорно потврдувам

Кривична за ексдиректорот на катастар, тој вели дека не потпишал ништо

Кривична за ексдиректорот на катастар, тој вели дека не потпишал ништо

Ниту сум изготвил ниту сум потпишал ниту едно решение за унапредување на било кој државен службеник вработен во Агенцијата за катастар на недвижности, во перидот додека ја обавував функцијата, вели поранешниот директор Славчо Трпески, откако полицијата до обвинителството поднесе кривична пријава за незаконски вработувања и унапредувањa во катастарот

Славче Трпески, поранешниот директор на Агенцијата за катастар: Не сум потпишал решенија за унапредување

Славче Трпески, поранешниот директор на Агенцијата за катастар: Не сум потпишал решенија за унапредување

Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити, се вели во реакцијата на поранешниот директор на Агенцијата за

Трпески: Кривичната пријава против мене е поднесена врз основа на неточни наводи

Трпески: Кривичната пријава против мене е поднесена врз основа на неточни наводи

Поранешниот директор на Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија, Славе Трпески, во реакција до јавноста целосно го демантира денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против него, истакнувајќи оти наводите со кои се алудира дека незаконски унапредил 128 службеници се неточни и невистинити

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити. Најодговорно потврдувам дека ниту сум изготвил ниту сум потпишал

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Скопје, 11 октомври 2018 Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити. Најодговорно потврдувам дека ниту сум

Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити. Најодговорно потврдувам дека ниту сум изготвил ниту сум потпишал

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити, регира поранешниот директор на Агенцијата за кастар на недвижности, Славче

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Славче Трпески: Не сум потпишал ниту едно решение за унапредување на службеници во Агенцијата за катастар

Скопје, 11 октомври 2018 Реакција на Славче Трпески: Би сакал во целост да ги демантирам наводите изнесени во денешното соопштение на Министерството за внатрешни работи за поднесена кривична пријава против мене, и истите тие наводи со кои се алудира на некакво си противправно дејство од моја страна да ги оценам како неточни и невистинити. Најодговорно