притисни ентер »

Заев: Александра е матурантка, јас - среќен татко

Заев: Александра е матурантка, јас - среќен татко

Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил сподели заеднички фотографии со ќерката Александра која годинава е матурантка. Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!- напиша Заев

Заев: Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!

Заев: Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!

Заев: Мојата ќерка матурантка. Среќен татко! Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил сподели заеднички фотографии со ќерката Александра која годинава е матурантка. Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!- напиша Заев

Заев: Александра е матурантка, јас - среќен татко

Заев: Александра е матурантка, јас - среќен татко

Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил сподели заеднички фотографии со ќерката Александра која годинава е матурантка. Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!- напиша Заев

Заев: Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!

Заев: Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!

Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил сподели заеднички фотографии со ќерката Александра која годинава е матурантка. Мојата ќерка матурантка. Среќен татко!- напиша Заев

Заев среќен татко со ќерка матурантка ФОТО

Заев среќен татко со ќерка матурантка ФОТО

Премиерот Зоран Заев вечерва на фејсбук сподели фотографии со својата ќерка Александра, која е матурантка. – Мојата ќерка матурантка. Среќен татко – напиша Заев

СЛАВЕЊЕ И КАЈ ЗАЕВИ: Ќерката на премиерот е матурантка

СЛАВЕЊЕ И КАЈ ЗАЕВИ: Ќерката на премиерот е матурантка

Прослава во домот на премиерот Зоран Заев. На својот профил на Фејсбук, премиерот Зоран Заев објави дека неговата ќерка Александра оваа година е матурантка. – Мојата ќерка матурантка. Среќен татко – напиша Заев Прочитајте и... „Бомбашот“ Илија Громовник потаен од ЦИА