притисни ентер »

Поради мала грешка на совозачот,автомобил пропадна во бездна  (Вознемирувачко видео)
Поради мала грешка на совозачот,автомобил пропадна во бездна  (Вознемирувачко видео)

Поради мала грешка на совозачот,автомобил пропадна во бездна (Вознемирувачко видео)

Снимката е направена на планински пат во Пакистан . На неа се гледа како совозачот од непознати причини сака да излезе низ прозорец на автомобилот , што беше доволно возачот да ја изгуби концентарацијата и да пропадне со автомобилот во бездна. Несреќата во која загинаа и возачот и совозачот се случи на пат кон планинскиот врв Толи Пир , висок 2 682

Поради мала грешка ,автомобил пропадна во бездна  (Вознемирувачко видео)

Поради мала грешка ,автомобил пропадна во бездна (Вознемирувачко видео)

Снимката е направена на планински пат во Пакистан . На неа се гледа како совозачот од непознати причини сака да излезе низ прозорец на автомобилот , што беше доволно возачот да ја изгуби концентарацијата и да пропадне со автомобилот во бездна. Несреќата во која загинаа и возачот и совозачот се случи на пат кон планинскиот врв Толи Пир , висок 2 682