притисни ентер »

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари
Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во скопската полиција во попладневните часови на 14 април било пројавено насилство кое се случило по завршувањето на натпревар на фудбалскиот стадион во село Волково. Како што информираат од МВР, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, петмина фудбалери на гостинскиот тим, сите од скопското село Коњари,

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во скопската полиција во попладневните часови на 14 април било пројавено насилство кое се случило по завршувањето на натпревар на фудбалскиот стадион во село Волково. Како што информираат од МВР, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, петмина фудбалери на гостинскиот тим, сите од скопското село Коњари,

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во скопската полиција во попладневните часови на 14 април било пројавено насилство кое се случило по завршувањето на натпревар на фудбалскиот стадион во село Волково. Како што информираат од МВР, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, петмина фудбалери на гостинскиот тим, сите од скопското село Коњари,

Драма на стадионот во Волково: Фудбалери тепале противнички играч и им се „пуштиле“ на полицајците

Драма на стадионот во Волково: Фудбалери тепале противнички играч и им се „пуштиле“ на полицајците

На 14.04.2019 година во 18.10 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на фудбалскиот стадион на ФК Волково во с.Волково, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, лицата Е.Ќ.(51), И.Ќ.(48), Ќ.Ф.(33), А.Ќ.(20) и Б.А.(30), сите од с.Коњари, скопско, фудбалери на ФК Братство, го нарушиле јавниот ред и мир,

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во скопската полиција во попладневните часови на 14 април било пројавено насилство кое се случило по завршувањето на натпревар на фудбалскиот стадион во село Волково. Како што информираат од МВР, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, петмина фудбалери на гостинскиот тим, сите од скопското село Коњари,

СКАНДАЛ: Полицијата апсеше фудбалери во станица – се испотепале по мечот во Волково

СКАНДАЛ: Полицијата апсеше фудбалери во станица – се испотепале по мечот во Волково

Мечот од Третата лига Север помеѓу  Волково 1964 и  Братство Влазними кој заврши со 3-1 имал и трето полувреме за што информираа од МВР. На 14.04.2019 година во 18.10 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на фудбалскиот стадион на ФК Волково во с.Волково, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, лицата

Фудбалери нападнале ривалски играч по натпревар во Волково

Фудбалери нападнале ривалски играч по натпревар во Волково

На 14.04.2019 година во 18.10 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на фудбалскиот стадион на ФК Волково во село Волково се случил инцидент. Имено, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, лицата Е.Ќ.(51), И.Ќ.(48), Ќ.Ф.(33), А.Ќ.(20) и Б.А.(30), сите од скопското село Коњари, фудбалери на ФК Братство,

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во полиција приведени петмина фудбалери на „Братство“ од Коњари

Во скопската полиција во попладневните часови на 14 април било пројавено насилство што се случило по завршувањето на натпревар на фудбалскиот стадион во село Волково. Како што информираат од МВР, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, петмина фудбалери на гостинскиот тим, сите од скопското село Коњари,

После фудбалски натпревар, се истепале играчи на две екипи во Волково

После фудбалски натпревар, се истепале играчи на две екипи во Волково

Вчера попладне во Волково дошло до физичка пресметка помеѓу фудбалери на две екипи, пренесува МВР. „На 14.04.2019 година во 18.10 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на фудбалскиот стадион на ФК Волково во с.Волково, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, лицата Е.Ќ.(51), И.Ќ.(48), Ќ.Ф.(33), А.Ќ.(20)

Тепачка на стадионот во Волково, фудбалери од Коњари истепаа играч на ФК Волково

Тепачка на стадионот во Волково, фудбалери од Коњари истепаа играч на ФК Волково

Вчера во 18.10 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на фудбалскиот стадион на ФК Волково во с.Волково, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Волково 1964 и ФК Братство од Коњари, лицата Е.Ќ.(51), И.Ќ.(48), Ќ.Ф.(33), А.Ќ.(20) и Б.А.(30), сите од с.Коњари, скопско, фудбалери на ФК Братство, го нарушиле јавниот ред и мир. Според пријавеното,