притисни ентер »

Почна реконструкција на улицата „Востаничка“ во Кисела Вода
Почна реконструкција на улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Почна реконструкција на улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Денеска почна реконструкцијата на улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода која за околу два месеца ќе добие нов лик. Екипи на Град Скопје вршат обнова на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. На оваа делница долга 1.100 метри ќе се обноват коловозот и рабниците, а ќе се реконструираат и

Реконструкција на улицата Востаничка

Реконструкција на улицата Востаничка

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик. Од денеска екипи на Град Скопје вршат реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На оваа делница долга 1.100 метри ќе се обноват коловозот и рабниците, а ќе се реконструираат и тротоарите со замена на бекатон-плочките,

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик, најавуваат од Град Скопје. Како што информираат од таму, од денеска се врши реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. Станува збор за делница долга 1.100 метри на која ќе се обноват коловозот и рабниците,

Реконструкција на улицата „Востаничка“, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Реконструкција на улицата „Востаничка“, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик, најавуваат од Град Скопје. Како што информираат од таму, од денеска се врши реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. Станува збор за делница долга 1.100 метри на која ќе се обноват коловозот и рабниците,

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик, најавуваат од Град Скопје. Како што информираат од таму, од денеска се врши реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. Станува збор за делница долга 1.100 метри на која ќе се обноват коловозот и рабниците,

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Реконструкција на улицата Востаничка, ќе се додадат и приклучоци на водоводната мрежа

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик, најавуваат од Град Скопје. Како што информираат од таму, од денеска се врши реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. Станува збор за делница долга 1.100 метри на која ќе се обноват коловозот и рабниците,

Улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик

Улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик. Од денеска екипи на Град Скопје вршат реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На оваа делница долга 1.100 метри ќе се обноват коловозот и рабниците, а ќе се реконструираат и тротоарите со замена на бекатон-плочките,

Почнуваме со реконструкција на 20 улици низ Скопје, најави Шилегов

Почнуваме со реконструкција на 20 улици низ Скопје, најави Шилегов

Град Скопје денеска почна со реконструкција на улицата Востаничка во населбата Пржино. Улицата во должина од 1.100 метри ќе добие нов асфалт, нови рабници и тротоари, а 76 домаќинстава нови приклучоци на водоводната мрежа. Реконструкцијата на улицата Востаничка чини околу 15 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот за изведба е 50 дена. Градоначалникот

Се реконструиара улицата „Востаничка“ со додавање приклучоци на водоводната мрежа

Се реконструиара улицата „Востаничка“ со додавање приклучоци на водоводната мрежа

Улицата Востаничка во општината Кисела Вода за околу два месеца ќе добие нов лик, најавуваат од Град Скопје, а од денеска се врши реконструкција на оваа значајна сообраќајница, на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. Станува збор за делница долга 1.100 метри на која ќе се обноват коловозот и рабниците, а ќе се реконструираат

Шилегов: Официјално е почната градежната офанзива за оваа сезона, ќе се реконструираат 20 улици низ Скопје

Шилегов: Официјално е почната градежната офанзива за оваа сезона, ќе се реконструираат 20 улици низ Скопје

Град Скопје денеска почна со реконструкција на улицата Востаничка во населбата Пржино. Улицата во должина од 1.100 метри ќе добие нов асфалт, нови рабници и тротоари, а 76 домаќинстава нови приклучоци на водоводната мрежа. Реконструкцијата на улицата Востаничка чини околу 15 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот за изведба е 50 дена. Градоначалникот