притисни ентер »

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија
Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур глуми и е извршен продуцент на сценариото за поткаст- серија насловена Dirty Diana. Новата аудио драма се фокусира на пар кој што се обидува повторно да се поврзе среде неуспешен брак. Мажот и жената се соочуваат со брак што умира додека губат контакт со својата интимност. Деми настапува заедно со Клас Банг, како двајца партнери кои се обидуваат

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур глуми и е извршен продуцент на сценариото за поткаст- серија насловена Dirty Diana. Новата аудио драма се фокусира на пар кој што се обидува повторно да се поврзе среде неуспешен брак. Мажот и жената се соочуваат со брак што умира додека губат контакт со својата интимност. Деми настапува заедно со Клас Банг, како двајца партнери кои се обидуваат

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур глуми и е извршен продуцент на сценариото за поткаст- серија насловена Dirty Diana. Новата аудио драма се фокусира на пар кој што се обидува повторно да се поврзе среде неуспешен брак. Мажот и жената се соочуваат со брак што умира додека губат контакт со својата интимност. Деми настапува заедно со Клас Банг, како двајца партнери кои се обидуваат

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур ќе настапи во поткаст-серија

Деми Мур глуми и е извршен продуцент на сценариото за поткаст- серија насловена Dirty Diana. Новата аудио драма се фокусира на пар кој што се обидува повторно да се поврзе среде неуспешен брак. Мажот и жената се соочуваат со брак што умира додека губат контакт со својата интимност. Деми настапува заедно со Клас Банг, како двајца партнери кои се обидуваат