притисни ентер »

На познатите им се плаќа да зборуваат дека имаат коронавирус, вели раперката Карди Би
На познатите им се плаќа да зборуваат дека имаат коронавирус, вели раперката Карди Би

На познатите им се плаќа да зборуваат дека имаат коронавирус, вели раперката Карди Би

Познатата американска раперка Карди Би вели дека на познатите лица им се плаќа да зборуваат по социјалните мрежи дека се заразени со опасниот вирус, коронавирус. Ваквите теории на заговор ги почна токму таа, откако објави видео во кое со пријателите го сподели своето мислење. „Замислете јас да имам коронавирус. Како би знаела дека сум заразена? Велат

На познатите им се плаќа да зборуваат дека имаат коронавирус, вели раперката Карди Би

На познатите им се плаќа да зборуваат дека имаат коронавирус, вели раперката Карди Би

Познатата американска раперка Карди Би вели дека на познатите лица им се плаќа да зборуваат по социјалните мрежи дека се заразени со опасниот вирус, коронавирус. Ваквите теории на заговор ги почна токму таа, откако објави видео во кое со пријателите го сподели своето мислење. „Замислете јас да имам коронавирус. Како би знаела дека сум заразена? Велат

Го обвинија дека лаже за коронавирусот, а сега Елба ги замолче сите

Го обвинија дека лаже за коронавирусот, а сега Елба ги замолче сите

Актерот Идрис Елба е заразен со коронавирус, но на интернет се појави теорија дека тој, како и уште неколку познати личности го глумат тоа, за што земаат многу пари. Тој реши да им стави крај на ваквите наводи. „Идејата дека некој ме платил да глумам дека имам корона е срање, тоа е глупост, а толку интензиво се шири. Немаме никаква корист од тоа да

Го обвинија дека лаже за коронавирусот, а сега Елба ги замолче сите

Го обвинија дека лаже за коронавирусот, а сега Елба ги замолче сите

Актерот Идрис Елба е заразен со коронавирус, но на интернет се појави теорија дека тој, како и уште неколку познати личности го глумат тоа, за што земаат многу пари. Тој реши да им стави крај на ваквите наводи. „Идејата дека некој ме платил да глумам дека имам корона е срање, тоа е глупост, а толку интензиво се шири. Немаме никаква корист од тоа да

Карди Би удри по познатите: ГИ ПЛАЌААТ за да кажат дека се заразени од корона

Карди Би удри по познатите: ГИ ПЛАЌААТ за да кажат дека се заразени од корона

Карди Б, преку видео социјалните мрежи, фрли теорија на заговор велејќи дека познати личности кои изјавиле дека се позитивни на коронавирус лажат, а ова го прават затоа што нив ги плаќаат за да рекламираат еден вид на чај за детоксикација. Тие се платени за да рекламираат чај за детоксикација, рече таа. Многу познати личности се заразени од коронавирусот

Карди Би удри по познатите: ГИ ПЛАЌААТ за да кажат дека се заразени од корона

Карди Би удри по познатите: ГИ ПЛАЌААТ за да кажат дека се заразени од корона

Карди Б, преку видео социјалните мрежи, фрли теорија на заговор велејќи дека познати личности кои изјавиле дека се позитивни на коронавирус лажат, а ова го прават затоа што нив ги плаќаат за да рекламираат еден вид на чај за детоксикација. Тие се платени за да рекламираат чај за детоксикација, рече таа. Многу познати личности се заразени од коронавирусот

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Англискиот актер Идрис Елба (47) ја негираше бизарната теорија што кружи на интернет дека на јавните личности им е платено да кажуваат дека се заразени со коронавирус. 47-годишниот актер неодамна откри со сопругата Сабрина (29) дека има Ковид-19. Тој зборуваше за теоријата на заговор на „Инстаграм“. „Идејата на некои луѓе дека некој ми платил само

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Англискиот актер Идрис Елба (47) ја негираше бизарната теорија што кружи на интернет дека на јавните личности им е платено да кажуваат дека се заразени со коронавирус. 47-годишниот актер неодамна откри со сопругата Сабрина (29) дека има „Ковид-19“. Тој зборуваше за теоријата на заговор на „Инстаграм“. „Идејата на некои луѓе дека некој ми платил само

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Англискиот актер Идрис Елба (47) ја негираше бизарната теорија што кружи на интернет дека на јавните личности им е платено да кажуваат дека се заразени со коронавирус. 47-годишниот актер неодамна откри со сопругата Сабрина (29) дека има Ковид-19. Тој зборуваше за теоријата на заговор на „Инстаграм“. „Идејата на некои луѓе дека некој ми платил само

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Идрис Елба ги негира озборувањата дека е платен да кажува дека е заразен со коронавирус

Англискиот актер Идрис Елба (47) ја негираше бизарната теорија што кружи на интернет дека на јавните личности им е платено да кажуваат дека се заразени со коронавирус. 47-годишниот актер неодамна откри со сопругата Сабрина (29) дека има „Ковид-19“. Тој зборуваше за теоријата на заговор на „Инстаграм“. „Идејата на некои луѓе дека некој ми платил само