притисни ентер »

Бизaрните барања на принцот Чарлс
Бизaрните барања на принцот Чарлс

Бизaрните барања на принцот Чарлс

Принцот Чарлс како наследник на британското кралство има на неколку луѓње кои му се на располагање 24 часа во денот, а Пол Бурел поранешен батлер на принцот Чарлс и принцезата Дајана изнесе во јавноста детали од тоа како се однесува престолонаследникот кон вработените. Принцот има бизарни барања од неговата послуга во утринските часови. Послугата секое

Бизaрните барања на принцот Чарлс

Бизaрните барања на принцот Чарлс

Принцот Чарлс како наследник на британското кралство има на неколку луѓње кои му се на располагање 24 часа во денот, а Пол Бурел поранешен батлер на принцот Чарлс и принцезата Дајана изнесе во јавноста детали од тоа како се однесува престолонаследникот кон вработените. Принцот има бизарни барања од неговата послуга во утринските часови. Послугата секое

Бизaрни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување

Бизaрни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување

Бизaрни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување Принцот Чарлс како наследник на британското кралство има на неколку членови кои му се на располагање 24 часа во денот, а Пол Бурел поранешен батлер на принцот Чарлс и принцезата Дајана изнесе во јавноста детали од тоа

Бизерни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување

Бизерни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување

Бизерни барања на принцот Чарлс: Секое утро послугата му ги пегла пижамите, а тоа што го прави во бањата ќе ве остави во неверување

Принцот Чарлс има бизарни барања од својата послуга секое утро

Принцот Чарлс има бизарни барања од својата послуга секое утро

Принцот Чарлс е наследник на британскиот престол, и како и секој принц има неколку членови од послугата кои му се на располагање 24 часа на ден. „Дејли мирор“ пишува дека Пол Барел, поранешниот батлер на принцот Чарлс и принцезата Дијана, изнел некои детали од приватниот живот на принцот кои тој веројатно не би сакал да ги прочита во весниците. Принцот,

Принцот Чарлс има бизарни барања од својата послуга секое утро

Принцот Чарлс има бизарни барања од својата послуга секое утро

Принцот Чарлс е наследник на британскиот престол, и како и секој принц има неколку членови од послугата кои му се на располагање 24 часа на ден. „Дејли мирор“ пишува дека Пол Барел, поранешниот батлер на принцот Чарлс и принцезата Дијана, изнел некои детали од приватниот живот на принцот кои тој веројатно не би сакал да ги прочита во весниците. Принцот,

Едноставно му се може: Тешко е да се задоволат барањата на принцот Чарлс!

Едноставно му се може: Тешко е да се задоволат барањата на принцот Чарлс!

Приватниот живот на членовите од кралското семејство е мета на интерес на медиумите и јавноста. Колку и да се трудат да го сочуваат своето секојдневие, сепак се наоѓа некој извор кој пренсува детали и пикантерии за најпознатото семејство во светот. Последни информации кои го заобиколија светот се чудните и бизарни навики на принцот Чарлс, за кои сигурно