притисни ентер »

Прочитајте: Кои се најдобри европски ски дестинации за оваа сезона
Прочитајте: Кои се најдобри европски ски дестинации за оваа сезона

Прочитајте: Кои се најдобри европски ски дестинации за оваа сезона

Скијањето не е баш ефтин спорт. Тоа е уживање за кое многумина сонуваат, а малкумина го уживаат. Летот, карта за на ски терените, изнајмување скии (или пак да си купите), оброци, сите овие работи го прават скијањето еден од поскапите спортови, но сепак ако го изберете вистинското место и не е баш така. *Morzine, Франција Еден од најдобрите ски центри

Најдобри ски дестинации во Европа за оваа сезона

Најдобри ски дестинации во Европа за оваа сезона

Скијањето не е баш ефтин спорт. Тоа е уживање за кое многумина сонуваат, а малкумина го уживаат. Летот, карта за на ски терените, изнајмување скии (или пак да си купите), оброци, сите овие работи го прават скијањето еден од поскапите спортови, но сепак ако го изберете вистинското место и не е баш така. 1. Morzine, Франција Еден од најдобрите ски центри