притисни ентер »

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита
Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по вчерашната одлука на Владата

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по вчерашната одлука на Владата

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Скопје, 4 јуни 2019 (МИА) – Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по

МЗ: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

МЗ: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по вчерашната одлука на Владата

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по вчерашната одлука на Владата

Почнаа катастарските активности за новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Почнаа катастарските активности за новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Владата на седница усвои Информација и Одлука за согласност за трајна пренамена на земјоделско во градежно земјиште, со што, како што информира владината прес-служба, почнаа активностите за катастарско-урбанистичките работи на парцелата којa е наменета за изградба на новиот Клинички центар на утврдената локација во општина Ѓорче Петров. -На денешната

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди.

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Министерство за здравство: Со новиот клинички центар висококвалитетна здравствена заштита

Со изградбата на новиот Универзитетски клинички центар, здравствените работници ќе имаат подобрени услови за работа, младите идни колеги подобрени услови за образование, а сите заедно ќе добиеме висококвалитетна здравствена заштита и нега по најнови светски стандарди. Тоа го соопшти денеска Министерството за здравство по вчерашната одлука на Владата

Почнаа катастарските активности за новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Почнаа катастарските активности за новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Владата на денешната седница усвои Информација и Одлука за согласност за трајна пренамена на земјоделско во градежно земјиште, со што, како што информира владината прес-служба, почнаа активностите за  катастарско-урбанистичките работи на парцелата којa е наменета за изградба на новиот Клинички центар на утврдената локација во општина Ѓорче Петров.

Владата донесе одлука да почнат катастарските промени за изградба на новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Владата донесе одлука да почнат катастарските промени за изградба на новиот Клинички центар во Ѓорче Петров

Владата на денешната седница донесе одлука да почне постапка за пренамена на земјоделско во градежно земјиште во Општина Ѓорче Петров за изградба на новиот Клинички центар. „Владата ја усвои информацијата и одлуката за давање на согласноста за трајна пренамена на земјоделско во градежно земјиште за изработка на урбанистички план вон населено место