притисни ентер »

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден
Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година Бајден беше поддржан од 85 проценти од демократите. Кај републиканците рејтингот на Бајден се намали од 11 на седум отсто. Според истражувањето, само 18 отсто од Американците веруваат дека нивната земја се движи

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година Бајден беше поддржан од 85 проценти од демократите. Кај републиканците рејтингот на Бајден се намали од 11 на седум отсто. Според истражувањето, само 18 отсто од Американците веруваат дека нивната земја се движи

Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата на Ројтерс и Ипсос. Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година Бајден беше поддржан од 85 проценти од демократите. Кај републиканците рејтингот на Бајден се намали од 11 на седум отсто. Според истражувањето, само 18 отсто од Американците веруваат дека нивната земја се движи

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата на Ројтерс и Ипсос. Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку

Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата на Ројтерс и Ипсос. Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година

Во САД паѓа рејтингот на Бајден

Во САД паѓа рејтингот на Бајден

Рејтингот на Бајден се приближува до најниското ниво на неговиот претходник Доналд Трамп, кој во декември 2017 година имаше поддршка од 33 отсто од испитаниците. Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден Д.А. Пред 3 минути Џо Бајден / Фото: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата на Ројтерс и Ипсос. Добиј ги најважните вести, бесплатно

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Анкета: Во САД се намалува рејтингот на Бајден

Рејтингот на американскиот претседател Џо Бајден четири недели по ред бележи пад и сега изнесува 36 отсто, што е најниско ниво од крајот на мај годинава, покажуваат резултатите од анкетата на Ројтерс и Ипсос. Анкетата покажува дека 73 отсто од демократите го поддржуваат Бајден, што е за еден отсто помалку од минатата недела. Во август минатата година Бајден