притисни ентер »

Арсовска: Подолго време немам контакт со Мицкоски и Славески

Арсовска: Подолго време немам контакт со Мицкоски и Славески

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека подолго време немала контакт со претседателот на Советот на Град Скопје Трајко Славевски и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Таа вели дека не смета оти нивната комуникација е клучна за испорачување на проектите кои што се во интерес

Арсовска го гледала Мицкоски на ТВ21: Слушнав дека многу добро е запознаен со сумите, а тоа беше доверливо, ќе има органите што да работат!

Арсовска го гледала Мицкоски на ТВ21: Слушнав дека многу добро е запознаен со сумите, а тоа беше доверливо, ќе има органите што да работат!

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека го гледала гостувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата на ТВ21. Таа вели дека Мицкоски е многу добро запознаен со сумите за тендерот на Водовод и Европската инвестициона банка вреден над 130 милиони евра кои биле

Арсовска: Нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста – немам обезбедување!

Арсовска: Нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста – немам обезбедување!

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 порача дека не се плаши и нема обезбедување. Таа порача дека во земјава нема доволно силен маж кој ќе и ја загрози безбедноста. „Да, закани има, секогаш имало и верувам дека ќе продолжи да ги има, меѓутоа повторно тоа се зборови од луѓе кои се несигурни

Арсовска: Нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста

Арсовска: Нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска на ТВ21 порача дека не се плаши и нема обезбедување. Таа порача дека во земјава нема доволно силен маж кој ќе и ја загрози безбедноста. „Да, закани има, секогаш имало и верувам дека ќе продолжи да ги има, меѓутоа повторно тоа се зборови од луѓе кои се несигурни во себе, кои што знаат дека прават

Арсовска за Мицкоски: Тој беше добро запознаен со сумите, а тоа беше доверливо - ќе има органите што да работат

Арсовска за Мицкоски: Тој беше добро запознаен со сумите, а тоа беше доверливо - ќе има органите што да работат

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека го гледала гостувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата на ТВ21. „Со самото тоа што некој сите овие месеци ги криел процесите кои се одвиваат таму, а јас како градоначалник не сум добила ниту една пишана информација,

Арсовска: Имам закани, ама нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста

Арсовска: Имам закани, ама нема доволно силен маж во земјава кој ќе ми ја загрози безбедноста

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 порача дека не се плаши и нема обезбедување. Таа порача дека во земјава нема доволно силен маж кој ќе и ја загрози безбедноста. „Да, закани има, секогаш имало и верувам дека ќе продолжи да ги има, меѓутоа повторно тоа се зборови од луѓе кои се несигурни

Арсовска за Мицкоски: Тој беше добро запознаен со сумите, а тоа беше доверливо – ќе има органите што да работат

Арсовска за Мицкоски: Тој беше добро запознаен со сумите, а тоа беше доверливо – ќе има органите што да работат

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека го гледала гостувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата на ТВ21. „Со самото тоа што некој сите овие месеци ги криел процесите кои се одвиваат таму, а јас како градоначалник не сум добила ниту една пишана информација,