притисни ентер »

Кардиолог изгуби дури 98 килограми и откри: Најголемата заблуда која не дозволува да ослабете
Кардиолог изгуби дури 98 килограми и откри: Најголемата заблуда која не дозволува да ослабете

Кардиолог изгуби дури 98 килограми и откри: Најголемата заблуда која не дозволува да ослабете

Маслиновото масло е првиот избор за многумина кога сакаат да изгубат тежина и со него да ги заменат другите масла кои ги користеле досега, со оглед дека содржи помалку калории. Сепак, кардиолог  д-р Ален Ружиќ, од Риека доктор кој изгуби 98 килограми за пет години, открива дека верувањето дека маслиновото масло е добро за слабеење е една од најголемите