притисни ентер »

Тато… заштедив 30 денари!
Тато… заштедив 30 денари!

Тато… заштедив 30 денари!

Си оди едно влавче дома целото задишано и му вели на татко му: – Тато… заштедив 30 денари! – Како? – Трчав по автобусот! – Што не си трчал по такси ќе заштедеше 150 денари!