притисни ентер »

Трикови како да исчистите кожена чанта и чевли
Трикови како да исчистите кожена чанта и чевли

Трикови како да исчистите кожена чанта и чевли

Сите макар еднаш во животот сме се  нашле во ситуација да омилената кожена чанта или чевли ни упропастени, односно извалкани така што изгледа како веќе да не можеме да ги носиме. Во продолжение ќе ви откриеме неколку трикови како да си помогнете во ваква ситуација: Млеко Ако чантата или чевлите со лакирана кожа ви изгледаат малку старо или се ронат,