притисни ентер »

Скенирачите на фискални можат да слават: Од Нова година ги чека изненадување
Скенирачите на фискални можат да слават: Од Нова година ги чека изненадување

Скенирачите на фискални можат да слават: Од Нова година ги чека изненадување

Директорката на УЈП и потпретседателка на СДСМ Сања Лукаревска во интервју за Канал 5 вчера истакна и дека од 1 јануари 2023 ќе има зголемување на лимитот на парични средства кои граѓаните можат да ги добијат од апликацијата „Мој ДДВ“ од постоечките 1.800 денари на 2.100 денари, со тенденција сумата повторно да се зголеми во 2024 на 2.400 денари. Директорката

Од 1 јануари ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

Од 1 јануари ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

Директорката на УЈП и потпретседателка на СДСМ Сања Лукаревска во интервју за Канал 5 вчера истакна и дека од 1 јануари 2023 ќе има зголемување на лимитот на парични средства кои граѓаните можат да ги добијат од апликацијата „Мој ДДВ“ од постоечките 1.800 денари на 2.100 денари, со тенденција сумата повторно да се зголеми во 2024 на 2.400 денари. Директорката

Од 1 јануари ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

Од 1 јануари ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

Директорката на УЈП и потпретседателка на СДСМ Сања Лукаревска во интервју за Канал 5 вчера истакна и дека од 1 јануари 2023 ќе има зголемување на лимитот на парични средства кои граѓаните можат да ги добијат од апликацијата „Мој ДДВ“ од постоечките 1.800 денари на 2.100 денари, со тенденција сумата повторно да се зголеми во 2024 на 2.400 денари. Директорката

Лукаревска откри од кога ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

Лукаревска откри од кога ќе се зголеми сумата за исплата на ,,Мој ДДВ”

| август 5, 2022 Директорката на УЈП и потпретседателка на СДСМ Сања Лукаревска во интервју за Канал 5 вчера истакна и дека од 1ви јануари 2023 ќе има зголемување на лимитот на парични средства кои граѓаните можат да ги добијат од апликацијата „Мој ДДВ“ од постоечките 1.800 денари на 2.100 денари, со тенденција сумата повторно да се зголеми во 2024

Напредната верзија на УЈП за „МојДДВ“ чека на одобрување од GooglePlay

Напредната верзија на УЈП за „МојДДВ“ чека на одобрување од GooglePlay

Управата за јавни приходи, ги информира корисниците на апликацијата МојДДВ, дека може да се вратат на напредниот скенер на скенирање на фискални сметки. Прилагодената верзија на Мој ДДВ е веќе достапна на Apple appstore, додека Android верзијата е достапна на Huawei app Gallery а за Playstore се очекува во најбрзо време одобрување од страна на Google

Достапна е новата верзија на апликацијата „МојДДВ”, има нови правила и политики на приватност Македонија

Достапна е новата верзија на апликацијата „МојДДВ”, има нови правила и политики на приватност Македонија

Директорката на Управата за јавни приходи (УЈП), Сања Лукаревска, информираше дека новата верзија на апликацијата „МојДДВ” е достапна за корисниците на „Хуваеи” и „Ајфон”, а се чека одобрување уште од „Плеј стор”, напоменувајќи дека апликацијата има нови правила и политика на приватност. По три години неопходни се промени во апликацијата „МојДДВ”,

УЈП: Корисниците на МојДДВ може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки

УЈП: Корисниците на МојДДВ може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки

Управата за јавни приходи, ги информира корисниците на апликацијата МојДДВ, дека може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки. -Прилагодената верзија на Мој ДДВ е веќе достапна на Apple appstore, додека Android верзијата е достапна на Huawei app Gallery, а за Playstore се очекува во најбрзо време одобрување од страна на Google

УЈП: Корисниците на МојДДВ може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки

УЈП: Корисниците на МојДДВ може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки

Управата за јавни приходи, ги информира корисниците на апликацијата МојДДВ, дека може да се вратат на напредниот скенер за скенирање на фискални сметки. -Прилагодената верзија на Мој ДДВ е веќе достапна на Apple appstore, додека Android верзијата е достапна на Huawei app Gallery, а за Playstore се очекува во најбрзо време одобрување од страна на Google

Лукаревска: Достапна е новата верзија на апликацијата „МојДДВ“, има нови правила и политики на приватност

Лукаревска: Достапна е новата верзија на апликацијата „МојДДВ“, има нови правила и политики на приватност

Директорката на Управата за јавни приходи (УЈП), Сања Лукаревска, информираше дека новата верзија на апликацијата „МојДДВ“ е достапна за корисниците на „Хуваеи“ и „Ајфон“, а се чека одобрување уште од „Плеј стор“, напоменувајќи дека апликацијата има нови правила и политика на приватност. – По три години неопходни се промени во апликацијата „МојДДВ“,

КОНЕЧНО достапна новата верзија „МојДДВ“, ама има НОВИ ПРАВИЛА

КОНЕЧНО достапна новата верзија „МојДДВ“, ама има НОВИ ПРАВИЛА

Директорката на Управата за јавни приходи (УЈП), Сања Лукаревска, информираше дека новата верзија на апликацијата „МојДДВ“ е достапна за корисниците на „Хуваеи“ и „Ајфон“, а се чека одобрување уште од „Плеј стор“, напоменувајќи дека апликацијата има нови правила и политика на приватност. – По три години неопходни се промени во апликацијата „МојДДВ“,