притисни ентер »

Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници…
Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници…

Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници…

Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници: – Може ли да нарачам 5 секунди разговор со ЊуЈорк? Службеничката го погледнува чудно, но кимнува со главата за согласност. – Ѕвонете од кабина број 2. Од кабината се слуша: – Жено, какаше ли?! – Да! – Добро, чао! Жената згрозена, но од љубопитност прашува: – Добро, да ве прашам,

Разговор

Разговор

Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници: – Може ли да нарачам 5 секунди разговор со ЊуЈорк? Службеничката го погледнува чудно, но кимнува со главата за согласност. – Ѕвонете од кабина број 2. Од кабината се слуша: – Жено, какаше ли?! – Да! – Добро, чао! Жената згрозена, но од љубопитност прашува: – Добро, да ве прашам,