притисни ентер »

Како да го негувате божиќното цвеќе
Како да го негувате божиќното цвеќе

Како да го негувате божиќното цвеќе

Божиќната ѕвезда (Euphorbia pulcherrima) е совршен подарок за божиќните празници, бидејќи е специфична и препознатлива по тоа што цвета околу Божиќ. Со своите преубави цветови таа ќе го разубави вашиот дом за празниците. Но за да уживате во нејзината убавина, треба правилно да ја негувате. Најчесто божиќното цвеќе го купувате расцветано, а кога ќе