притисни ентер »

Делови од Гази Баба без струја
Делови од Гази Баба без струја

Делови од Гази Баба без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба.

Жителите на Гази Баба без струја

Жителите на Гази Баба без струја

Заради интервенција во дистрибутивната мрежа на ЕВН, без електрична енергија денеска ќе бидат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба.

Делови од Гази Баба без струја

Делови од Гази Баба без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба.

Делови од Гази Баба без струја

Делови од Гази Баба без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба. извор: Makfax

Делови од Гази Баба без струја

Делови од Гази Баба без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба. извор: Makfax

Делови од Гази Баба без струја

Делови од Гази Баба без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општина Гази Баба. Во периодот од 12:00 до 15:00 часот, како што се наведува во соопштението на ЕВН, без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Фуштанска, односно броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 во општина Гази Баба.

Дел од Општина Гази Баба утре без струја

Дел од Општина Гази Баба утре без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека на ден 11.01.2019 година  (петок ) без електрична енергија во периодот од 12.00 до 15.00 часот, ќе останат дел од корисниците на ул. Фуштанска броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 – ( општина Гази Баба )

Дел од  ул. Фуштанска утре без струја

Дел од ул. Фуштанска утре без струја

Дел од ул. Фуштанска утре без струја Од ЕВН Македонија АД информираат дека на ден 11.01.2019 година  (петок ) без електрична енергија во периодот од 12.00 до 15.00 часот, ќе останат дел од корисниците на ул. Фуштанска броевите: 37, 39, 41, 53, 55, 57, 59 – ( општина Гази Баба )