притисни ентер »

Кога злото ви се смее в лице
Кога злото ви се смее в лице

Кога злото ви се смее в лице

Погледнете ја Македонија. Само во држава на духовна и морална беда лустрацијата може да биде насмеана. И да лаже дека Стразбур и’ го амнестира злото што го направи. Во Македонија продуцираниот човечки шкарт и неговите наследници ги живеат своите ѕвездени мигови, чекајќи да бидат обештетени за својата злоба, подлост и алчност. И навиваат за новата власт