притисни ентер »

Кејт Мидлтон уште еднаш докажа дека е кралица на стилот: Ја носи бојата на есента, а притоа совршено ѝ прилега
Кејт Мидлтон уште еднаш докажа дека е кралица на стилот: Ја носи бојата на есента, а притоа совршено ѝ прилега

Кејт Мидлтон уште еднаш докажа дека е кралица на стилот: Ја носи бојата на есента, а притоа совршено ѝ прилега

Војвотката од Кембриџ, Кејт Мидлтон секогаш е совршено облечена. Таа има свој тил кој е многу класичен и елегантен. Иако е дискретен, префинетиот стил е нешто кон што Кејт секогаш се стреми, па така, одвреме-навреме носи парчиња кои се во тренд или имаат некоја живописна и впечатлива боја. За време на настанот во Кралската ботаничка градина, каде што

Кејт Мидлтон уште еднаш докажа дека е кралица на стилот: Ја носи бојата на есента, а притоа совршено ѝ прилега

Кејт Мидлтон уште еднаш докажа дека е кралица на стилот: Ја носи бојата на есента, а притоа совршено ѝ прилега

Војвотката од Кембриџ, Кејт Мидлтон секогаш е совршено облечена. Таа има свој тил кој е многу класичен и елегантен. Иако е дискретен, префинетиот стил е нешто кон што Кејт секогаш се стреми, па така, одвреме-навреме носи парчиња кои се во тренд или имаат некоја живописна и впечатлива боја. За време на настанот во Кралската ботаничка градина, каде што

Урбани комбинации на бои кои ќе владеат оваа есен

Урбани комбинации на бои кои ќе владеат оваа есен

Промената на времето бара реорганизација на гардеробата, а клучни елементи се горните парчиња инспирирани од есенските тонови, од славната и безвременска црна до бојата на чоколадо, капучино, топло бордо, неутрално сиво и темно зелено. Волната и сличните мешавини доаѓаат до израз со промената на температура на воздухот, но и во начинот на облекување

Урбани комбинации на бои кои ќе владеат оваа есен

Урбани комбинации на бои кои ќе владеат оваа есен

Промената на времето бара реорганизација на гардеробата, а клучни елементи се горните парчиња инспирирани од есенските тонови, од славната и безвременска црна до бојата на чоколадо, капучино, топло бордо, неутрално сиво и темно зелено. Волната и сличните мешавини доаѓаат до израз со промената на температура на воздухот, но и во начинот на облекување