притисни ентер »

Златко тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија
Златко тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија

Златко тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија

Циклусот на гласање на овогодинешното Златно Тркало 2024, избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија, заврши. До вчера 31 март во 23:59 часот, по 14 дневно гласање, вкупно имавме 20.510 гласања во 5 категории, што покажува голем интерес, а и препознатливост на самиот избор. Инаку, Златно Тркало е целосно веб базиран избор за Најпосакуван Автомобил

Златно тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија: Главната награда ја однесе "Porsche Panamera"

Златно тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија: Главната награда ја однесе "Porsche Panamera"

Циклусот на гласање на овогодинешното Златно Тркало 2024, избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија, заврши. До вчера 31 март во 23:59 часот, по 14 дневно гласање, вкупно имавме 20.510 гласања во 5 категории, што покажува голем интерес, а и препознатливост на самиот избор. Инаку, Златно Тркало е целосно веб базиран избор за Најпосакуван Автомобил

Познати се победниците на Златно тркало 2024

Познати се победниците на Златно тркало 2024

8 Гласањето за петтото издание на Националниот избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија дојде до својот крај, благодарение на што ги добивме победниците во секоја од категориите на Златно Тркало, вклучително и добитникот на Главната награда за Најпосакуван автомобил во Македонија. Автомобилските вљубеници и ентузијасти во земјава го дадоа својот

Златно тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија!

Златно тркало по петти пат ги прогласува најпосакуваните автомобили во Македонија!

Циклусот на гласање на овогодинешното Златно Тркало 2024, избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија, заврши. До вчера 31 март во 23:59 часот, по 14 дневно гласање, вкупно имавме 20.510 гласања во 5 категории, што покажува голем интерес, а и препознатливост на самиот избор. Инаку, Златно Тркало е целосно веб базиран избор за Најпосакуван Автомобил

Порше Панамера е најпосакуван автомобил во Македонија, еве кои се победниците во другите категории

Порше Панамера е најпосакуван автомобил во Македонија, еве кои се победниците во другите категории

Циклусот на гласање на овогодинешното Златно Тркало 2024, избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија, заврши. До вчера 31 март во 23:59 часот, по 14 дневно гласање, вкупно имавме 20.510 гласања во 5 категории, што покажува голем интерес, а и препознатливост на самиот избор. Златно Тркало е целосно веб базиран избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија,

Познати се победниците на Златно тркало 2024

Познати се победниците на Златно тркало 2024

Познати се победниците во секоја од категориите на петтото издание на Националниот избор за Најпосакуван Автомобил, Златно Тркало Гласањето за петтото издание на Националниот избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија дојде до својот крај, благодарение на што ги добивме победниците во секоја од категориите на Златно Тркало, вклучително и добитникот

Златно Тркало 2024: Победници се Porsche Panamera, Audi Q8, Volkswagen ID.7, Opel Corsa и Mazda CX-60!

Златно Тркало 2024: Победници се Porsche Panamera, Audi Q8, Volkswagen ID.7, Opel Corsa и Mazda CX-60!

Заврши гласањето за овогодинешното издание на Златно Тркало, а вие ги избравте Најпосакуваните Нови Автомобили во Македонија во пет различни категории! Оваа година славиме и мал јубилеј – ова е петто издание на Златно Тркало, изборот за најпосакуван нов автомобил во Македонија кој го организираме со колегите од Автоплус, CarsByVik и RPM.mk! Годинава