притисни ентер »

Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд Кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Кливленд, 22 јуни 2018 – Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт, се појавија гласини дека Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Алтман: Му оставаме простор на Леброн Џејмс

Кливленд, 22 јуни 2018 (МИА) – Генералниот менаџер на Кливленд кавалирс, Коби Алтман, соопшти дека клубот се уште води преговори со Леброн Џејмс за продолжување на соработката. На Џејмс му истече договорот и до 29 јуни треба да соопшти каде ќе ја продолжи кариерата. По завршувањето на финалето, во кое Кливленд повторно беше поразен во Голден стејт,

Леброн Џејмс има само две опции за својата иднина!

Леброн Џејмс има само две опции за својата иднина!

Леброн Џејмс нема многу дилеми каде ќе ја продолжи кариерата, па најдобриот кошаркар на Кливленд кавалирс има само две опции за својата иднина. Едната од нив е да остане во Кливленд, а другата е да замине во Лос Анџелес лејкерс, но неделава ќе ја каже својата конечна одлука. Еден новинар на „ЕСПН“, Брајан Виндхорст, кажа дека Лејкерс би можеле да го