притисни ентер »

Десетте величествени намирници за појадок
Десетте величествени намирници за појадок

Десетте величествени намирници за појадок

Појадокот е еден од најважните оброци во денот. Не е залудна поговорката „појадокот изеди го сам, ручекот подели го со пријателот, а вечерата остави му ја на непријателот“. На телото му е потребен појадокот за да може да го почне денот, но и за да има енергија. Сепак, за некои луѓе е подобро појадокот да не го консумираат отколку да јадат нездрав појадок