притисни ентер »

Кога жените би знаеле за што мажите размислуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света
Кога жените би знаеле за што мажите размислуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Кога жените би знаеле за што мажите размислуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Многу од истражувањата покажале дека мажите во текот на водењето љубов се тие кои постигнуваат оргазам во 95 отсто од случаите додека пак кај жените тој процент изнесува од 50 до 70 отсто. Истовремено, некои од жените се жалеле дека на мажите важно им е само нивното сексуално задоволство и не се грижат дали жената ќе доживее оргазам. Но, вистината

Кога жените би знаеле за што мажите размилсуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Кога жените би знаеле за што мажите размилсуваат додека водат љубов помалку би се нервирале: Уште еден доказ дека сме два различни света

Многу од истражувањата покажале дека мажите во текот на водењето љубов се тие кои постигнуваат оргазам во 95 отсто од случаите додека пак кај жените тој процент изнесува од 50 до 70 отсто. Истовремено, некои од жените се жалеле дека на мажите важно им е само нивното сексуално задоволство и не се грижат дали жената ќе доживее оргазам. Но, вистината

Сакате да знаете кои работи му се важни за време на љубовната игра?

Сакате да знаете кои работи му се важни за време на љубовната игра?

Ви ги откриваме петте работи што му се важни на секој маж за време на љубовната игра, според тврдењата на сексолозите. 1. Иницијативата За мажите ништо не е посекси од жена што се чувствува добро во својата кожа – тоа е тајната што ги привлекува, заедно со опуштеноста и слободата. Тие обожаваат кога жената е возбудена и спремна да преземе иницијатива,