притисни ентер »

Левица: Македонија доби ултиматум в година да затропа на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Левица: Македонија доби ултиматум в година да затропа на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО-самитот македонската дипломатија, наместо јасна и недвосмислена покана – доби само аплауз и ултиматум в година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ваков е ставот на политичката партија Левица, која испрати соопштение по повод НАТО-самитот што се одржува во

ОПАСНО НАРУШЕНИ МЕЃУЕТНИЧКИ ОСНОВИ: Наместо да се средат домашните работи, добивме услов за влез во НАТО како севернамакедонија

ОПАСНО НАРУШЕНИ МЕЃУЕТНИЧКИ ОСНОВИ: Наместо да се средат домашните работи, добивме услов за влез во НАТО како севернамакедонија

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО-самитот македонската дипломатија, наместо јасна и недвосмислена покана – доби само аплауз и ултиматум в година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ваков е ставот на политичката партија Левица, која испрати соопштение по повод НАТО-самитот што се одржува во

Левица: Македонија доби ултиматум в година да затропа на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Левица: Македонија доби ултиматум в година да затропа на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО самитот, македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана – доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ваков е ставот на политичката партија „Левица“, која испрати соопштение по повод НАТО Самитот што се

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

„Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО самитот кој во моментов се одржува во Брисел (11-12 јули), македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана – доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ова не е пораз само за Планот 3-6-9, туку е пораз

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

На НАТО самитот кој во моментов се одржува во Брисел (11-12 јули), македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана - доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ова не е пораз само за Планот 3-6-9, туку е пораз за народот кој остана повторно прелажан од страна на

Левица: Добивме само аплауз за пак да тропнеме на вратата на НАТО

Левица: Добивме само аплауз за пак да тропнеме на вратата на НАТО

Президиумот на Левица смета дека поканата од НАТО не е вистинска покана туку дека сето ова е „уште една изгубена година за Република Македонија“. „На НАТО самитот македонската дипломатија, наместо јасна и недвосмислена покана, доби само аплауз и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на Алијансата како северномакедонска диполоматија. Ова

Левица: Македонската дипломатија од НАТО доби „аплауз“ и ултиматум

Левица: Македонската дипломатија од НАТО доби „аплауз“ и ултиматум

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО самитот кој во моментов се одржува во Брисел, македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана - доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија, смета Левица.. Во нејзиното сопштение се наведува дека ова не

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

По вчерашната покана за почеток на преговори од НАТО за Македонија, од Левица велат дека ова ќе биде уште една изгубена година за Република Македонија. „На НАТО самитот кој во моментов се одржува во Брисел (11-12 јули), македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана - доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата

Левица: Македонија доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Левица: Македонија доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО самитот, македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана – доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ваков е ставот на политичката партија „Левица“, која испрати соопштение по повод НАТО Самитот што се

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

Левица: Има ли крај на понижувањата, кои ни ги приредува македонската дипломатија

Уште една изгубена година за Република Македонија. На НАТО самитот кој во моментов се одржува во Брисел (11-12 јули), македонската дипломатија наместо јасна и недвосмислена покана - доби само „аплауз“ и ултиматум следната година да затропа пак на вратата на НАТО како северномакедонска диполоматија. Ова не е пораз само за Планот 3-6-9, туку е пораз