притисни ентер »

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари
Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта направена во метаверзум за онлајн играта The Sandbox, е продадена за 650.000 долари. Откако основачот на Facebook, Марк Цукерберг го смени името на компанијата во Meta, настаните во метаверзумот привлекуваат сѐ повеќе внимание. The Sandbox е генерално многу слична со другите видеоигри што може да се играат во дигиталниот свет. Играчот

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта направена во метаверзум за онлајн играта The Sandbox, е продадена за 650.000 долари. Откако основачот на Facebook, Марк Цукерберг го смени името на компанијата во Meta, настаните во метаверзумот привлекуваат сѐ повеќе внимание. The Sandbox е генерално многу слична со другите видеоигри што може да се играат во дигиталниот свет. Играчот

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари

Виртуелна јахта направена во метаверзум за онлајн играта The Sandbox, е продадена за 650.000 долари. Откако основачот на Facebook, Марк Цукерберг го смени името на компанијата во Meta, настаните во… Текстот Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари (ВИДЕО) appeared

Виртуелна мегајахта се продаде за 650.000 долари во метаверзум

Виртуелна мегајахта се продаде за 650.000 долари во метаверзум

Виртуелна јахта, направена во метаверзум за онлајн играта The Sandbox, е продадена за 650.000 долари. Откако основачот на Facebook, Марк Закерберг го смени името на компанијата во Meta, настаните во метаверзумот привлекуваат сѐ повеќе внимание. The Sandbox е генерално многу слична со другите видеоигри што може да се играат во дигиталниот свет. Играчот