притисни ентер »

Венецијанската комисија ја заврши посетата на Тирана, мислењето до 11 октомври
Венецијанската комисија ја заврши посетата на Тирана, мислењето до 11 октомври

Венецијанската комисија ја заврши посетата на Тирана, мислењето до 11 октомври

Делегацијата на Венецијанската комисија со едночасовната средба со парламентарната анкетна комисија ја заврши дводневната посета на Тирана. Шефот на делегацијата, Карло Туори, изјави дека во текот на двата дена средби прибрале многу информации и оти мислењето комисијата ќе го соопшти на 11 октомври. – Прибрвме многу информации. Имаме една јасна идеја,

Венецијанската комисија ја заврши посетата на Тирана, мислењето до 11 октомври

Венецијанската комисија ја заврши посетата на Тирана, мислењето до 11 октомври

Делегацијата на Венецијанската комисија со едночасовната средба со парламентарната анкетна комисија ја заврши дводневната посета на Тирана. Шефот на делегацијата, Карло Туори, изјави дека во текот на двата дена средби прибрале многу информации и оти мислењето комисијата ќе го соопшти на 11 октомври. – Прибрвме многу информации. Имаме една јасна идеја,

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија престојува во Тирана во рамки на подготовката на мислењето за надлежностите што претседателот Илир Мета ги има во изборните процеси. Првата средба ја имаше со претставниците на вонпарламентарната опозиција,Оерт Булугбаши од Демократската партија и Клајда Ѓоша од Социјалисичкото движење за интеграција. Во изјава

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата Делегација на Венецијанската комисија престојува  во Тирана во рамки на подготовката на мислењето за надлежностите што претседателот Илир Мета ги има во изборните процеси. Првата средба ја имаше со претставниците на вонпарламентарната опозиција,Оерт Булугбаши од

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија престојува  во Тирана во рамки на подготовката на мислењето за надлежностите што претседателот Илир Мета ги има во изборните процеси. Првата средба ја имаше со претставниците на вонпарламентарната опозиција,Оерт Булугбаши од Демократската партија и Клајда Ѓоша од Социјалисичкото движење за интеграција. Во изјава

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија престојува  во Тирана во рамки на подготовката на мислењето за надлежностите што претседателот Илир Мета ги има во изборните процеси. Првата средба ја имаше со претставниците на вонпарламентарната опозиција,Оерт Булугбаши од Демократската партија и Клајда Ѓоша од Социјалисичкото движење за интеграција. Во изјава

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија пристигна во Тирана, првата средба со опозицијата

Делегација на Венецијанската комисија престојува во Тирана во рамки на подготовката на мислењето за надлежностите што претседателот Илир Мета ги има во изборните процеси.