притисни ентер »

Црна Гора ги олеснува епидемиолошки мерки
Црна Гора ги олеснува епидемиолошки мерки

Црна Гора ги олеснува епидемиолошки мерки

Новите епидемиолошки мерки, од утре стапуваат на сила во Црна Гора, соопшти денеска Министерството за здравство.Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени, и по предлог на Советот за

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Црна Гора од утре ги олеснува епидемиолошките мерки

Црна Гора од утре ги олеснува епидемиолошките мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Црна Гора од утре ги олеснува епидемиолошките мерки

Црна Гора од утре ги олеснува епидемиолошките мерки

Црна Гора од утре ги олеснува епидемиолошките мерки Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани

Црна Гора од утре ги олеснува мерките против КОВИД-19

Црна Гора од утре ги олеснува мерките против КОВИД-19

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Во Црна Гора патуваме без пасош и тест, еве какви мерки нè чекаат таму

Во Црна Гора патуваме без пасош и тест, еве какви мерки нè чекаат таму

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора олеснети епидемиолошки мерки

Од утре во Црна Гора стапуваат на сила нови епидемиолошки мерки, максимално либерализирани, соопшти денеска Министерството за здравство. Режимот на граничен премин за земјите од регионот не е променет. Одлуката е донесена врз основа на проценка на моменталната епидемиолошка состојба и бројот на вакцинирани жители, како и пад на бројот на заразени лица,