притисни ентер »

Ѓорческа чека виза за Велика Британија за да може да игра на Вимблдон
Ѓорческа чека виза за Велика Британија за да може да игра на Вимблдон

Ѓорческа чека виза за Велика Британија за да може да игра на Вимблдон

Најдобрата македонска тенисерка Лина Ѓорческа поради добриот ранкинг и резултатите оваа сезона се избори за настап во квалификациите на Вимблдон. Но Ѓорческа има сериозен административен проблем да добие виза за влез во Велика Британија. Македонката сезонава веќе настапи во квалификациите на Австралија опен и Ролан Гарос, па Вимблдон треба да биде

Ѓорческа „чека влез“ на Вимблдон – визата за В.Британија не е уште одобрена

Ѓорческа „чека влез“ на Вимблдон – визата за В.Британија не е уште одобрена

Најдобрата македонска тенисерка Лина Ѓорческа со рангот и резултатите оваа сезона е пред сериозен предизвик за настап на третиот Грен слем турнир годинава – Вимблдон. Но, се појавија административни пречки – Ѓорческа сè уште нема добиено британска виза. Таа апликацијата за виза ја пополни пред 20-тина дена, а имаше и разговор за добивање на потребната

Ѓорческа спремна за нов голем предизвик – ја чека само визата за влез во В.Британија!

Ѓорческа спремна за нов голем предизвик – ја чека само визата за влез во В.Британија!

Најдобрата македонска тенисерка Лина Ѓорческа со рангот и резултатите оваа сезона е пред сериозен предизвик за настап на третиот Грен слем турнир годинава – Вимблдон. Но, се појавија административни пречки – Ѓорческа сè уште нема добиено британска виза. Таа апликацијата за виза ја пополни пред 20-тина дена, а имаше и разговор за добивање на потребната

Визата за Британија не е уште одобрена, Ѓорческа уште „чека влез“ на Вимблдон

Визата за Британија не е уште одобрена, Ѓорческа уште „чека влез“ на Вимблдон

Најдобрата македонска тенисерка Лина Ѓорческа со рангот и резултатите оваа сезона е пред сериозен предизвик за настап на третиот Грен слем турнир годинава – Вимблдон. Но, се појавија административни пречки – Ѓорческа сè уште нема добиено британска виза. Таа апликацијата за виза ја пополни пред дваесетина дена, а имаше и разговор за добивање на потребната

Ѓорческа „чека влез“ на Вимблдон - визата за В.Британија не е уште одобрена!

Ѓорческа „чека влез“ на Вимблдон - визата за В.Британија не е уште одобрена!

Најдобрата македонска тенисерка Лина Ѓорческа со рангот и резултатите оваа сезона е пред сериозен предизвик за настап на третиот Грен слем турнир годинава – Вимблдон. Но, се појавија административни пречки – Ѓорческа сè уште нема добиено британска виза. Таа апликацијата за виза ја пополни пред 20-тина дена, а имаше и разговор за добивање на потребната