притисни ентер »

Магдалена Цветкоска – Ена ви го нуди „Најдоброто“… од себе!
Магдалена Цветкоска – Ена ви го нуди „Најдоброто“… од себе!

Магдалена Цветкоска – Ена ви го нуди „Најдоброто“… од себе!

Млада, убава, згодна, шармантна, со скриен сексапил, кој не сака да го експонира, зашто веројатно дека нема потреба за тоа… Нејзините телесни атрибути и убавина се потенцијал на кој можат да му позавидат многу убавици од естрадата и тоа не само од домашната, туку и од регионалната. Но зошто би го истакнувала она што го има на себе, кога за неа многу

Влегува во глава на прво слушање: Магдалена Ена Цветкоска со нова песна – „Најдоброто“

Влегува во глава на прво слушање: Магдалена Ена Цветкоска со нова песна – „Најдоброто“

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска . Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта, познатата пејачка реши своите обожаватели да ги почести со една прекрасна композиција, на која

Да ја поддржиме македонската музика: Мајдалена Ена ја претстави новата песна „Најдоброто“

Да ја поддржиме македонската музика: Мајдалена Ена ја претстави новата песна „Најдоброто“

Македонската позната авторка на стихови, Магдалена Цветкоска Ена ја објави својата нова песна „Најдоброто“… Музиката и текстот се на Магдалена, додека аранжманот е на Лазар Цветкоски. Слушнете…

Магдалена Ена Цветкоска, девојката која ги пишува најубавите текстови си ја напиша „Најдоброто“

Магдалена Ена Цветкоска, девојката која ги пишува најубавите текстови си ја напиша „Најдоброто“

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска. Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта, познатата пејачка реши своите обожаватели да ги почести со една прекрасна композиција, на која

Магдалена Ена Цветкоска, девојката која ги пишува најубавите текстови си ја напиша „Најдоброто“

Магдалена Ена Цветкоска, девојката која ги пишува најубавите текстови си ја напиша „Најдоброто“

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска. Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта, познатата пејачка реши своите обожаватели да ги почести со една прекрасна композиција, на која

Влегува во глава на прво слушање: Магдалена Ена Цветкоска со нова песна – „Најдоброто“

Влегува во глава на прво слушање: Магдалена Ена Цветкоска со нова песна – „Најдоброто“

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска . Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта, познатата пејачка реши своите обожаватели да ги почести со една прекрасна композиција, на која

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска!

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска!

„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска . Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични денови, односно денот на љубовта, познатата пејачка реши своите обожаватели да ги почести со една прекрасна композиција, на која

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска!

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска!

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска! (ВИДЕО) „Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска . Помина година и повеќе откако Магдалена Ена го издаде последниот сингл, но специјално за овие празнични

Ена Цветковска со нова песна за Денот на вљубените

Ена Цветковска со нова песна за Денот на вљубените

По пауза од една година пејачката Магдалена Ена Цветковска се врати на македонската музичка сцена. Таа ја промовираше нејзината најнова песна „Најдоброто“. Пејачката вели дека сакала да ги изненади обожавателите за празниците со нова љубовна песна, а наскоро ќе го сними и спотот за истата. Музиката и текстот се нејзини, додека аранжаманот е на брат

Ена Цветковска со нова песна за Денот на вљубените

Ена Цветковска со нова песна за Денот на вљубените

По пауза од една година пејачката Магдалена Ена Цветковска се врати на македонската музичка сцена. Таа ја промовираше нејзината најнова песна „Најдоброто“. Пејачката вели дека сакала да ги изненади обожавателите за празниците со нова љубовна песна, а наскоро ќе го сними и спотот за истата. Музиката и текстот се нејзини, додека аранжаманот е на брат