притисни ентер »

СЛИКАРСКА ТРПЕЗА Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа…
СЛИКАРСКА ТРПЕЗА Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа…

СЛИКАРСКА ТРПЕЗА Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа…

Нашата домаќинка е сликарката Симонида Филипова Китановска, слободен уметник, во последниве години од нејзиното творештво речиси исклучиво посветена на акварелите. Постојано е некаде низ светот, кој ја препознава како авторка со посебен придонес за современата меѓународна ликовна сцена. Нејзината инспирација е безгранична и не завршува во преубавата

Сликарска трпеза: Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа…

Сликарска трпеза: Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа…

Нашата домаќинка е сликарката Симонида Филипова Китановска, слободен уметник, во последниве години од нејзиното творештво речиси исклучиво посветена на акварелите. Постојано е некаде низ светот, кој ја препознава како авторка со посебен придонес за современата меѓународна ликовна сцена. Нејзината инспирација е безгранична и не завршува во преубавата

На роденден кај Симонида: Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа,…

На роденден кај Симонида: Цветови кои не знаеш дали се за украс или за грицкање, колач за пола саат, вегетаријански бургери од леќа,…

Нашата домаќинка е сликарката Симонида Филипова Китановска, слободен уметник, во последниве години од нејзиното творештво речиси исклучиво посветена на акварелите. Постојано е некаде низ светот, кој ја препознава како авторка со посебен придонес за современата меѓународна сцена, па често е поканета и да ја презентира својата специфична техника на изразување