притисни ентер »

Единствена Македонија: Срамно е што Заев и Мицковски во изборната кампања отворено се заебаваат со народот на темата криминал
Единствена Македонија: Срамно е што Заев и Мицковски во изборната кампања отворено се заебаваат со народот на темата криминал

Единствена Македонија: Срамно е што Заев и Мицковски во изборната кампања отворено се заебаваат со народот на темата криминал

Зоран Заев и Христијан Мицковски почнаа да го губат компасот во изборната кампања и без трошка срам почнаа отворено да се заебаваат со народот од кого бараат гласови. Заев вели ќе правел селфи со Мицковски ако се откажал од криминалецот Груевски, а во исто време Заев како премиер нема конфискувано ниту едно евро од времето на криминалецот Груевски

Единствена Македонија: Мицковски и Заев се контролирани и купени од ист центар

Единствена Македонија: Мицковски и Заев се контролирани и купени од ист центар

„Зоран Заев и Христијан Мицковски почнаа да го губат компасот во изборната кампања и без трошка срам почнаа отворено да се зае*аваат со народот од кого бараат гласови. Заев вели ќе правел селфи со Мицковски ако се откажал од криминалецот Груевски, а во исто време Заев како премиер нема конфискувано ниту едно евро од времето на криминалецот Груевски

Мицкоски од Струга: Заев се срами од народот и од трите симболи кои што ги одбележуваат овој народ, оваа нација и оваа држава

Мицкоски од Струга: Заев се срами од народот и од трите симболи кои што ги одбележуваат овој народ, оваа нација и оваа држава

Навистина за мене претставува посебна чест и секогаш претставува огромна инспирација овде кога сум во Струга меѓу стружани и кога ќе можам да говорам за актуелната политичка состојба во државата. Уште поголема чест и задоволство е кога пред Вас, пред стружани ќе замолам и ќе побарам поддршка за идниот претседател на Република Македонија, жената која

Мицкоски: Ќе го вратиме изгубеното достоинство

Мицкоски: Ќе го вратиме изгубеното достоинство

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на партискиот митинг во Струга и порача на власта дека нема да имаат мирна политичка пензија додека не дадат отчет за сите лаги, за сиот криминал и за сите недостоинствени работи кои што ги направија. -Ние не сакаме симбол на идните политичари во Македонија да биде дека или лажеме или крадеме. Не сакаме народот да мисли