притисни ентер »

Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи
Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК не прифаќа мешање на Русија во грчките внатрешни работи

ЕК не прифаќа мешање на Русија во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

Европаската комисија против руското мешање во внатрешните работи на Грција

Европаската комисија против руското мешање во внатрешните работи на Грција

Неприфатливо е мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ, оцени Европската комисија по протерувањето на грчки дипломати од Москва, а како реакција на грчкото протерување на руските дипломати со образложение за нивна вмешаност во организирањето насилни протести за попречување на Договорот со Македонија. Во изјава за Еурактив,

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

ЕК: Неприфатливо е руското мешање во грчките внатрешни работи

Европската комисија оцени дека е неприфатливо мешањето на трети страни во домашната политика на земјите членки на ЕУ. Во изјава за Еурактив, во врска со последните тензии помеѓу Атина и Москва по протерувањето на дипломатите од двете страни поради обиди за спречување на договорот за името со Македонија, портпарол на Европската комисија, Карлос Мартин