притисни ентер »

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром
Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Деновиве во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ се изведуваат реконструктивни зафати. Станува збор за замена на стариот дотраен под со нов современ антибактериски ПВЦ-под. Исто така, се обновува и надворешноста, односно фасадата, која ги задоволува сите стандарди на енергетска ефикасност. „Како општина, обезбедуваме подобри

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ градинката „Срничка“ во Аеродром

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ градинката „Срничка“ во Аеродром

Деновиве во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ во општина Ародром се изведуваат реконструктивни зафати. Станува збор за замена на стариот дотраен под со нов современ антибактериски ПВЦ-под. Исто така, се обновува и надворешноста, односно фасадата, која ги задоволува сите стандарди на енергетска ефикасност. „Како општина,

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“

Нов под, но и енергетска фасада ќе добие објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“, каде во моментов се изведуваат реконструктивни зафати. – Станува збор за замена на стариот дотраен под со нов современ антибактериски ПВЦ-под. Исто така, се обновува и надворешноста, односно фасадата, која ги задоволува сите стандарди на енергетска ефикасност- соопштија

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Деновиве во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ се изведуваат реконструктивни зафати. Станува збор за замена на стариот дотраен под со нов современ антибактериски ПВЦ-под. Исто така, се обновува и надворешноста, односно фасадата, која ги задоволува сите стандарди на енергетска ефикасност. „Како општина, обезбедуваме подобри

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ се изведуваат реконструктивни зафати, информираат од Опшина Аеродром. Скопје, 21 јули 2021 (МИА) – Во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ се изведуваат реконструктивни зафати, информираат од Опшина Аеродром. – Станува збор за замена на стариот дотраен под со