притисни ентер »

Совршена пролет во Јапонија!
Совршена пролет во Јапонија!

Совршена пролет во Јапонија!

Азија е земја на изгрејсонцето, која привлекува многу туристи со интересниот начин на живот и култура … Азиските градови се секако прекрасни дела на природата и архитектурата. Токио е место кое ќе ве остави без здив, Кјото е центар на храмови, додека главната атракција е искачувањето на планината Фуџи. Каде и да одите, без разлика дали тоа е Царската