притисни ентер »

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката - сега е решен да ја уништи
Нова војна меѓу Врањеш и пејачката - сега е решен да ја уништи

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката - сега е решен да ја уништи

Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш “индијанец” откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината зошто тој престана да му одговора на пораките е  Јелена Карлеуша. Тој тврди дека знае за многу работи од минатото

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш “индијанец” откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината

НОВА ВОЈНА ПОМЕЃУ ВРАЊЕШ И ПЕЈАЧКАТА! Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша!

НОВА ВОЈНА ПОМЕЃУ ВРАЊЕШ И ПЕЈАЧКАТА! Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша!

Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш "индијанец" откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината зошто тој престана да му одговора на пораките е  Јелена Карлеуша. Тој тврди дека знае за многу работи од минатото

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката – сега е решен да ја уништи

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката – сега е решен да ја уништи

Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш „индијанец” откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината зошто тој престана да му одговора на пораките е Јелена Карлеуша. Тој тврди дека знае за многу работи од минатото

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара- „ќе објавам список од сите со кои си била, а имам и фотографии“

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара- „ќе објавам список од сите со кои си била, а имам и фотографии“

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави секс снимка, а потоа набрзина ја избриша, но предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“, а притоа и јавно ја сподели неговата порака. Извор близок 

Огњен Врањеш сега и се заканува и на Дара – Бубамара: Наводно имале заедничко минато, па ја уценува

Огњен Врањеш сега и се заканува и на Дара – Бубамара: Наводно имале заедничко минато, па ја уценува

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдо симулира орален секс.  Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека  ќе и го уништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави секс снимка, а потоа набрзина ја избриша, но предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“, а притоа и јавно ја сподели неговата порака. Извор близок 

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА: Огњен ја yцeнyвa дека ќе и го зaцpни животот!

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА: Огњен ја yцeнyвa дека ќе и го зaцpни животот!

Дара Бубамара по гpeшкa на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдo cимyлиpa opaлeн ceкc. Огњен Врањеш и испратил порака со нeпpистojнa содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека ќе и го yништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци и

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА:Огњен ја yцeнyва дека ќе и го зaцpни животот!

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА:Огњен ја yцeнyва дека ќе и го зaцpни животот!

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдо симулира opaлeн ceкc. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека ќе и го yништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци и

Нова војна на Врањеш и пејачката: Ќе го објавам списокот на сите со кои си била

Нова војна на Врањеш и пејачката: Ќе го објавам списокот на сите со кои си била

Нова војна на српската естрада. Дара Бубамара го нареше Огњен Врањеш индијанец, откако тој и упати порака после гледањето на нејзината експлицитна снимка. Врањеш поради тоа збесна, па на Дара и подготвува одмазда. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред две години, а причината поради која престанала да му одговара на пораките е Јелена Карлеуша. Тој