притисни ентер »

Почнува „ракометната еуфорија“ – Да навиваме за Македонија!
Почнува „ракометната еуфорија“ – Да навиваме за Македонија!

Почнува „ракометната еуфорија“ – Да навиваме за Македонија!

Почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот – Германија и Данска. Повторно нѐ фаќа еуфорија, се подгреваат очекувањата, се предвидува, се прават комбинаторики… Влегуваме во „ракометна треска“ која барем за момент ни го одвлекува вниманието од секојдневието, и нѐ прави горди што нашата репрезентација

Нема одмор за ракометарите во снежниот Минхен – утрово Раул повторно ги построи

Нема одмор за ракометарите во снежниот Минхен – утрово Раул повторно ги построи

Спортклуб од Минхне, Симеончо Стоиков Како и што најави македонскиот селектор Раул Гонзлаез по победата над Јапонија, нашите ракометари утрово во 10:30 часот повторно се појавија на теренот во салата „Олимпија Хале“. Нашите ракометари беа расположени за разговор и давање изјави на медиумите, а иако претпазливи, сепак се оптимисти дека како против Јапонија,

„Кочанската  навивачка  5-ка“  повторно  отиде  да  навива  за  5-ка

„Кочанската навивачка 5-ка“ повторно отиде да навива за 5-ка

Кочанските навивачки амбасадори Тоше, Бранко, Гоше, Зоран и Илија и годинава му одговорија на предизвикот, заминаа за Германија на Светското ракометно првенство за повторно да бидат со ракометарите, и повторно да им дадат поддршка во борбата за висок пласман. „Кочанската навивачка 5-ка“ од 2009 година (Светско првенство во Хрватска за мажи) па до денес

Минхен во „црвено-жолто“: Македонско ракометно лудило

Минхен во „црвено-жолто“: Македонско ракометно лудило

ЕКИПА во Минхен, Стеван Цаневски Македонското навивачко лудило го обзема Минхен. „Фалангата“ се собира пред салата и веќе се загреа за првата пресметка на Кире Лазаров и соиграчите против селекцијата на Јапонија, од 15.30 часот. Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот – Германија

Почнува ракометната еуфорија, да навиваме за Македонија!

Почнува ракометната еуфорија, да навиваме за Македонија!

Македонски Телеком и оваа година, како партнер на ракометната федерација испраќа група навивачи во Германија, кои беа избрани по случаен избор, откако точно одговорија на неколку прашања за ракомет на Фејсбук страницата на Телеком. Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот -Германија

Почнува „ракометната еуфорија“ - Светското ракометно првенство 2019

Почнува „ракометната еуфорија“ - Светското ракометно првенство 2019

Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот - Германија и Данска.Повторно нѐ фаќа еуфорија, се подгреваат очекувањата, се предвидува, се прават комбинаторики... Влегуваме во „ракометна треска“ која барем за момент ни го одвлекува вниманието од секојдневието, и нѐ прави горди што нашата

Почнува „ракометната еуфорија“ - Светското ракометно првенство 2019

Почнува „ракометната еуфорија“ - Светското ракометно првенство 2019

Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот - Германија и Данска. Повторно нѐ фаќа еуфорија, се подгреваат очекувањата, се предвидува, се прават комбинаторики... Влегуваме во „ракометна треска“ која барем за момент ни го одвлекува вниманието од секојдневието, и нѐ прави горди што нашата

Почнува „ракометната еуфорија“ - Да навиваме за Македонија!

Почнува „ракометната еуфорија“ - Да навиваме за Македонија!

Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот - Германија и Данска. Повторно нѐ фаќа еуфорија, се подгреваат очекувањата, се предвидува, се прават комбинаторики... Влегуваме во „ракометна треска“ која барем за момент ни го одвлекува вниманието од секојдневието, и нѐ прави горди што нашата

Почнува „ракометната еуфорија“ – Светското ракометно првенство 2019-Да навиваме за Македонија!

Почнува „ракометната еуфорија“ – Светското ракометно првенство 2019-Да навиваме за Македонија!

Денес почнува Светското ракометно првенство коешто оваа година се одржува во „најракометните“ земји во светот – Германија и Данска. Повторно нѐ фаќа еуфорија, се подгреваат очекувањата, се предвидува, се прават комбинаторики… Влегуваме во „ракометна треска“ која барем за момент ни го одвлекува вниманието од секојдневието, и нѐ прави горди што нашата