притисни ентер »

Без вода делови од Карпош
Без вода делови од Карпош

Без вода делови од Карпош

Во прекин е водоснабдувањето на жителите на улицата „Бранислав Нушиќ“, „Шекспирова“ и „8 Септември“ во населбата Карпош. Причината за ова е уличен дефект Ф-100 мм на улицата „Бранислав Нушиќ“ бр.11. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација“. Во прекин е водоснабдувањето на жителите на улицата „Бранислав Нушиќ“, „Шекспирова“

Дефектот во Карпош е саниран

Дефектот во Карпош е саниран

Уличниот дефект на ул.Бранислав Нушиќ 11 во населбата Карпош е саниран и водоснабдувањето е нормализирано  во 19:00часот.

Уличен дефект во населба Карпош

Уличен дефект во населба Карпош

На ден 15.08.2019г. поради уличен дефект Ф-100мм. на ул.Бранислав Нушиќ бр.11 во населба Карпош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:Бранислав Нушиќ, Шекспирова и дел од Бул.8-ми Септември од 16:30 часот до санирање на дефектот.

Дел од Општина Центар денеска без вода

Дел од Општина Центар денеска без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ" бр.10 денеска од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. /МИА

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. /МИА

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

На ден 15.08.2019г поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Антонио Грубјешиќ 10,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:00ч до завршување.