притисни ентер »

Која пивара направи профит 15,6 милиони евра?
Која пивара направи профит 15,6 милиони евра?

Која пивара направи профит 15,6 милиони евра?

Пивара Скопје имаше одлична деловна година лани. Профитот на најголемата македонска пиварница, со голем извозен капацитет, дел од „Кока Кола“ корпорацијата лани изнесува 15,6 милиони евра, покажуваат официјалните податоци од извештајот на независната ревизија. Целата анализа читајте ја тука.

Која пивара направи профит 15,6 милиони евра?

Која пивара направи профит 15,6 милиони евра?

(Oвој напис е објавен на: August 16, 2019) Пивара Скопје останува најголема домашна пиварница и една од најуспешните домашни компании затоа што профитот за лани е 23 отсто од реализација (нз. Приходите од продажба). Реализацијата лани достигна 68 милиони евра, а компанијата покажува дека не штеди на својот маркетинг за што лани издвоила 11 милиони

Како растура Пивара Скопје?

Како растура Пивара Скопје?

Пивара Скопје останува најголема домашна пиварница и една од најуспешните домашни компании затоа што профитот за лани е 23 отсто од реализација (нз. Приходите од продажба). Реализацијата лани достигна 68 милиони евра, а компанијата покажува дека не штеди на својот маркетинг за што лани издвоила 11 милиони евра или 1,3 милиони евра повеќе од 207 година