притисни ентер »

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо
Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов", што се доделува на заслужни лица за развој и афирмација на македонскиот стрип. Тој црта уште од 1971 година, а ги користи и  „реалистичкиот”

Oбјавена третата книга од стрип серијалот за Итар Пејо

Oбјавена третата книга од стрип серијалот за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо.Со издавање на книгата, завршува материјалот на македонски автор Диме Иванов – Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев – Димано е знаменит стрип автор,еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“ кое се доделува

Објавена третата стрип – книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип – книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Oбјавена третата книга од стрип-серијалот за Итар Пејо

Oбјавена третата книга од стрип-серијалот за Итар Пејо

Македонскиот стрип-центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип-серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на книгата завршува материјалот на македонски автор Диме Иванов – Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев – Димано е знаменит стрип-автор, еден од добитниците на признанието „Љупчо Филипов“, кое се

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Објавена третата стрип книга за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо. Со издавање на истата завршува материјалот на реномираниот македонски автор Диме Иванов Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев-Димано е знаменит стрип автор, еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“,

Oбјавена третата книга од стрип серијалот за Итар Пејо

Oбјавена третата книга од стрип серијалот за Итар Пејо

Македонскиот стрип центар со седиште во Велес ја објави третата книга од стрип серијалот наменет за познатиот народен јунак Итар Пејо.Со издавање на книгата, завршува материјалот на македонски автор Диме Иванов – Димано наменет за овој итроманец. Диме Илиев – Димано е знаменит стрип автор,еден од добитниците на Признанието „Љупчо Филипов“ кое се доделува