притисни ентер »

Промоција на книгата „Радио“ од Љупчо Јолевски
Промоција на книгата „Радио“ од Љупчо Јолевски

Промоција на книгата „Радио“ од Љупчо Јолевски

Во четврток, 17 јануари, во склоп на Роденденот на уметноста во МКЦ, со почеток во 20:30 часот во сала Фросина ќе биде промовирана книгата „Радио“ на новинарот Љупчо Јолевски . Книгата ја чинат повеќе од 730 страници и речиси толку фотографии илустрации. Книгата претставува субјективен избор на авторот од прилозите, односно текстовите пишувани и објавени

Промоција на книгата „Радио“ на новинарот Љупчо Јолевски

Промоција на книгата „Радио“ на новинарот Љупчо Јолевски

На 17 јануари, четврток, во склоп на Роденденот на уметноста во МКЦ, со почеток во 20,30 во сала Фросина ќе биде промовирана книгата „Радио“ на новинарот Љупчо Јолевски. „Радио“ ја чинат повеќе од 730 страници и речиси толку фотографии илустрации. Книгата претставува субјективен избор на авторот од прилозите, односно текстовите пишувани и објавени