притисни ентер »

21 Драматични илустрации кои се добиваат со едноставно превиткување на хартија
21 Драматични илустрации кои се добиваат со едноставно превиткување на хартија

21 Драматични илустрации кои се добиваат со едноставно превиткување на хартија

Виткањето хартија и цртањето на неа можеби не е нов концепт, сепак, уметникот Бен Авлис успеа да вдахне нов живот во оваа уметност со создавање на овие смешни и морничави трансформирачки илустрации.