притисни ентер »

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица
Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска. Книгата ја промовираа Александар Прокопиев и Митко Гогов од Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“. -Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска. Книгата ја промовираа Александар Прокопиев и Митко Гогов од Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“. -Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура” во Струмица

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура” во Струмица

„Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ е насловот на книгата која синоќа беше промовирана во Струмица. Книгата авторски ја потпишува  Александра Јуруковска, а ја промовираа Александар Прокопиев  и Митко Гогов од Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица”. „Медиумскиот егзил на книжевноста

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од  Александра Јуруковска. Книгата ја промовираа Александар Прокопиев  и Митко Гогов од Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“. -Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ во Струмица

Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од  Александра Јуруковска. Книгата ја промовираа Александар Прокопиев  и Митко Гогов од Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“. Струмица, 14 јули 2019 (МИА) – Во Струмица, во Џез

Промоција на „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска

Промоција на „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска

Share Tweet Share Share Email Comments Во сабота, 13 јули 2019 година, со почеток во 20:00 часот, во Jazz club „ДЕПО“ во Струмица, ќе се одржи промоција на книгата од областа на медиумите и книжевноста „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од м-р Александра Јуруковска. Промотори на книгата ќе бидат проф. д-р Александар Прокопиев

ПРОМОЦИЈА ВО СТРУМИЦА: Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура од Јуруковска

ПРОМОЦИЈА ВО СТРУМИЦА: Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура од Јуруковска

Во сабота, 13 јули 2019 година, со почеток во 20:00 часот, во Jazz club „ДЕПО“ во Струмица, ќе се одржи промоција на книгата од областа на медиумите и книжевноста „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од м-р Александра Јуруковска. Промотори на книгата ќе бидат проф. д-р Александар Прокопиев и Митко Гогов. Здружението за развој