притисни ентер »

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, иако слаб е пропустот на возила на грчка страна
Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, иако слаб е пропустот на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, иако слаб е пропустот на возила на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица", слаб пропуст на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица", слаб пропуст на возила на грчка страна

– Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата граница, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица". Посочуваат дека пропустот на возила од грчка страна е со слаба динамика, но засега немаат никакво официјално соопштение за евентуални проблеми

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Со часови се чека на границата со Грција

Со часови се чека на границата со Грција

На граничниот премин Евзони со Грција се чека повеќе од четири часа за влез во земјава. Долгата колона со возила започнува од првата наплатна рампа во Грција и се протега до границата. И за влез во Грција се чека околу еден час.

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, иако слаб е пропустот на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, иако слаб е пропустот на возила на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

Нема подолги задржувања за излез на ГП „Богородица“, слаб пропуст на возила на грчка страна

На граничниот премин „Богородица“ за влез и излез од нашата држава нема подолги задржувања, но пропустот на возила од грчка страна е со послаба динамика, информираат од дежурната служба на ГП „Богородица“. – Од наша страна нема застој, возилата се пропуштаат за пет до десет минути, меѓутоа од грчка страна има застој. Колоната возила е речиси до нашата

Километарски колони за влез од Грција, патниците нервозни

Километарски колони за влез од Грција, патниците нервозни

Километарски колони возила чекаат за влез во земјава од Грција. Се чека повеќе од три часа. Колоната  со возила започнува од првата наплатна рампа во Грција и се протега до границата. Нервозни патници во знак на револт свират, а се случија и неколку вербални напади поради превземање на ред во шесте колони. Од дежурната служба на ГП Богородица пак информираат