притисни ентер »

Да пиеме по една ракија?
Да пиеме по една ракија?

Да пиеме по една ракија?

– Сакаш ли да пиеме по една ракија? – Не. Подобро чај. – Овошен или од билки? – Од билки. – Нане, липа, мајчина душица, кантарион? – Нане. – Пластична или порцеланска чаша? – Порцеланска. – Шеќер, мед или засладувач? – Мед. – Планински или ливадски? – Добро, добро! Тури по една ракија!