притисни ентер »

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс
Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ. Во моментов сме сведоци дека во Росоман се сечат цели плантажи

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ. -Во моментов сме сведоци дека во Росоман се сечат цели плантажи

Трипуновски: Земјоделците се пред колапс, во Росоман се сечат цели плантажи со праски

Трипуновски: Земјоделците се пред колапс, во Росоман се сечат цели плантажи со праски

Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ. Во моментов сме сведоци дека во Росоман се сечат цели плантажи

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв 21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ. Најубав лек, да не се нервира човек: Росоманци ги сечат овошките,

ТАЖНА СЛИКА: Росоманци ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

ТАЖНА СЛИКА: Росоманци ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

Граѓаните на Росоман, едни од најголемите производители на праски во Македонија се принудени праските да ги фрлаат и оставаат да скапуваат бидејќи нема откуп. На видеото кое го објави „Сигнал.мк“  се гледа дека скоро цел камион праски се фрлаат покрај пат. На видеото може и да се слушне кого производителите обвинуваат. Тие го обвинуваат Зоран Заев

ТАЖНА СЛИКА: Росоманци ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

ТАЖНА СЛИКА: Росоманци ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

Граѓаните на Росоман, едни од најголемите производители на праски во Македонија се принудени праските да ги фрлаат и оставаат да скапуваат бидејќи нема откуп. На видеото кое го објави „Сигнал.мк“  се гледа дека скоро цел камион праски се фрлаат покрај пат. На видеото може и да се слушне кого производителите обвинуваат. Тие го обвинуваат Зоран Заев

Граѓаните во Росоман ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

Граѓаните во Росоман ги фрлаат праските бидејќи нема ни трага ни глас од ветениот откуп

Граѓаните на Росоман, едни од најголемите производители на праски во Македонија се принудени праските да ги фрлаат и оставаат да скапуваат бидејќи нема откуп. На видеото кое го објави „Сигнал.мк“  се гледа дека скоро цел камион праски се фрлаат покрај пат. На видеото може и да се слушне кого производителите обвинуваат. Тие го обвинуваат Зоран Заев

РОСОМАНЦИ ГHEВНИ НА ЗАЕВ: Ги фpлаат праските бидејќи нема ни трага од ветениот откуп!

РОСОМАНЦИ ГHEВНИ НА ЗАЕВ: Ги фpлаат праските бидејќи нема ни трага од ветениот откуп!

Граѓаните на Росоман, едни од најголемите производители на праски во Македонија се принудени праските да ги фрлаат и оставаат да скапyваат бидејќи нема откуп. На видеото кое го објави „Сигнал.мк“ се гледа дека скоро цел камион праски се фрлаат покрај пат. На видеото може и да се слушне кого производителите oбвинyваат. Тие го oбвинyваат Зоран Заев и