притисни ентер »

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО
Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од Самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата, решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, пишува во соопштението на бугарското МНР . „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на добрососедските односи

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата – решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата - решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата – решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата – решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата - решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата – решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

МНР НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА ЈА ПОЗДРАВИ ПОКАНАТА НА НАТО ЗА МАКЕДОНИЈА

МНР НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА ЈА ПОЗДРАВИ ПОКАНАТА НА НАТО ЗА МАКЕДОНИЈА

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата –  се посочува во соопштението на бугарското МНР. Во соопштението се вели уште дека Бугарија ќе продолжи да ја дава неопходната поддршка во духот на Договор за пријателство, добрососедство и соработка, што беше потпишан во 2017

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата - решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Бугарското МНР ја поздрави поканата до Македонија за НАТО

Ја поздравуваме одлуката од самитот  на НАТО за почнување разговори со Република Македонија за приклучување кон Алијансата – решавачкиот чекор кон нејзината евроатлантска припадност, се посочува во соопштение на бугарското МНР, лиферувано од БТА. „Ја поддржуваме одлучноста на Владата во Скопје да продолжи со примена на реформите и со зацврстување на